01
Introducere

02
In interior

03
MyTESY

04
Caracteristici

05
Conveco Video

06
ErP

Convectoare electrice de perete Conveco Cloud

• Control prin internet oricand, oriunde in lume

• Aplicatia mobila MyTESY

• Aplicatie eficienta energetic

TESY Cloud

TESY Cloud este o tehnologie inovativa care iti permite sa-ti controlezi produsele de oriunde de pe glob .Modulul de Wi-Fi este incorporat in produs , conectat la reteaua ta wireless de acasa

tesyCloud este o aplicatie mobila disponibila pe orice device cu browser de web sau tableta /smartphone cu sistem de operare Android sau iOS. 

   

Programator saptamanal 24h/7d și Pornire adaptiva

Permite setarea convectorului pentru fiecare jumatate de ora timp de o zi ,24 ore /7 zile pe saptamana.

Foloseste un consum minim de energie pentru a ajunge la un confort termic mai bun al suprafetei incalzite.Dupa 96 de ore de auto-invatare, convectorul poate determina cand sa porneasca singur pentru a ajunge la nivelul de temperatura si timpul setat de utilizator.

Calculator consum energie electrica

Utilizand calculatorul consumului de energie electrica poti urmari costurile acesteia pe o perioada determinata de timp.

Calibrarea termostatului

Aceasta functie este tipica pentru aparatele de cea mai inalta clasa si ofera un confort sporit si economisire de energie. Cand este montat pe un perete mai rece sau sub o fereastra , temperatura afisata poate fi diferita fata de cea din alta parti ale incaperii .Daca aceasta diferenta este in intervalul ±4°C , utilizatorul poate ajusta temperatura afisata din meniul convectorului.

Fereastra deschisa

Functie are imbunatateste eficienta energetica a aparatului de incalzire si opreste automat alimentarea cu energie electrica , in cazul in care detecteaza o fereastra deschisa sau o scadere dramatica a temperaturii intr-o perioada scurta de timp. Cand temperatura din incapere creste convectorul porneste automat.

Blocarea tastaturii/protectie copii

Tastatura poate fi blocata pentru " protectia copiilor".Previne modificarea setarilor convectorului

play
Eficienta energetica a convectoarelor electrice Conveco Cloud

De la 1 Ianuarie 2018 , Comisia Europeana a stabilit cerintele minime pentru urmatoarele produse etichetate CE cu impact energetic.
Fiecare tip de convector cu instalare fixa trebuie sa indeplineasca cerintele minime pentru eficienta energetica sezoniera Ns=38%.
Convectoarele electrice de perete Conveco Cloud au cea mai mare eficienta energetica sezoniera posibila de 40% . Acest lucryu este posibil din cauza functiilor integrate in linii cu ERP : Termostat reglabil cu programator saptamanal, Funcite fereastra deschisa,Pornire adaptiva si control prin internet.Vezi toate produsele
© Copyright 2010 - TESY