PISTON 4 reprezintă o îmbunătățire a duzei actuale PISTON 1, optimizează în continuare procesul de amestecare a apei în interiorul boilerului electric și crește cantitatea de apă caldă la consumator cu până la 40% [1]. Duza influențează în mod semnificativ performanțele modelelor de boilere orizontale - acestea pot oferi acum aceeași cantitate de apă caldă ca și un boiler vertical cu PISTON 1 [2].
Designul inovativ al duzei PISTON 4 asigură utilizarea cea mai eficientă a întregului volum de apă caldă, indiferent de debit și cu consum simultan în mai multe puncte de utilizare. Duza permite încetinirea amestecului apei reci și a apei deja încălzite în aparat prin nivelarea presiunilor din zona de amestecare. Forma specifică de clopot a duzei - menține apa fierbinte „inabordabilă”.

1 - Acest lucru este valabil pentru unele boilere orizontale TESY cu PISTON 4 în comparație cu boilere orizontale TESY cu PISTON 1 cu debit de apă 10l / min.
2 - Acest lucru este valabil pentru un boiler orizontal TESY de 80l cu PISTON 4 în comparație cu un boiler vertical TESY cu PISTON 1 cu debit de apă 10l / min.

Compară

Șterge tot