În perioada 24-27 februarie 2015 TESY a participat pentru prima dată la târgul internațional Climatizacion, care a avut loc la Madrid, Spania. La această ediție a târgului au fost prezentate ultimele soluții în domeniul climatizării, ventilării și aparatelor de încălzit de către 590 de companii din 65 de țări au prezentat produsele lor în fața de 44 693 vizitatori.

Standul TESY a avut o suprafață de 52 m.p. și la care a fost prezentată întreaga gamă de produse a companiei - boilere electrice, boilere cu încălzire indirectă, aparate de încălzit electrice. Compania a făcut o impresie excelentă cu produsele sale, printre care se află și cel mai vândut - boilerul TESY BiLight.

Inovațiile tehnologice, eficacitatea, grija față de mediul înconjurător, designul și confortul au fost în centrul atenție al expoziției, la care încă o dată liderii din domeniu au demonstrat realizările lor.

Participarea la târg a fost o posibilitate excelentă pentru TESY de a prezenta produsele sale și de a demonstra clienților realizările sale cele mai importante și avantajele aparatelor.

Evenimentul a fost și o posibilitate pentru companie de a-și consolida relațiile atât cu rețeaua comercială cât și cu clienții finali.