Între 24 și 27 aprilie 2016 TESY a participat pentru prima dată la a două ediție a târgului internațional Project Iran la Teheran, Iran. Târgul devine tot mai popular și în anul acesta a reușit să atragă 360 firme populare din 33 țări din întreaga lume. Evenimentul este o oportunitate excelenta pentru oamenii de afaceri de a-se întâlni cu eventuali cumpărători și furnizori, precum și să-și prezinte produsele clienților săi actuali.

Pentru prima dată TESY a demonstrat la standul său de la forumul internațional din Iran întreaga sa gamă de produse - boilerele electrice, aparate de încălzit, boilere cu încălzire indirectă.

”Participarea noastră la târgul comercial internațional ne-a oferit posibilitatea de a prezenta întreaga gamă de aparate TESY pentru încălzirea a apei și a aerului în fața potențialilor parteneri din Iran, Irak, Georgia și Armenia. Am avut peste 50 de întâlniri, am aflat care sunt contactele care reprezintă un interes și ne-am dat seama care sunt produsele noastre care au avea un potențial mare pe piața iraniană care tocmai se deschide către lume. Am primit complimente sincere de la potențialii clienți pentru designul și calitatea produselor noastre. Ne aşteaptă încă multă muncă și sperăm că această piață va fi următoarea, dacă nu greșesc cea de a 55-ea, pe care vom avea clienți fericiți.” - a descris impresiile sale Hristo Slavov, Manager secțiune Încălziri de la TESY.