TESY a ocupat locul de prestigiu al doilea în ratingul ”Mărcile preferate” în categoria  Aparate electrocasnice și electronice și locul al treilea în categoria Marcă bulgară.

Acestea sunt rezultatele din singurul rating privind preferințele consumatorilor din Bulgaria – „Mărcile preferate“ 2017 . În conformitate cu datele organizatorilor, aproape  30 000 de oameni au participat la rating, desemnând brandurile lor preferate.

234 de mărci din  39 de categorii au luptat pentru a continua în runda finală a competiției. TESY a participat la 2 categorii – Marcă bulgară și Aparate electrocasnice și electronice și ajuns la final în ambele categorii.

Noi de la TESY apreciem foarte mult credința și sprijinul din partea consumatorilor care au participat la vot și care și-au oferit evaluarea cu privire la marca bulgară care este prezentă nu numai pe piața  din țară, ci și pe piața internațională, în peste 50 de țări și 4 continente.

"Mărcile preferate" este singurul rating privind preferințele consumatorilor. Acesta a avut loc pentru al șaptelea an consecutiv și permite utilizatorilor să identifice mărcile pe care le iubesc și care au câștigat încrederea lor în condițiile unei concurențe mari. Această inițiativă este o evaluare unică care se bazează exclusiv pe opiniile și atitudinile utilizatorilor.