În perioada din 18 până pe 21 martie 2014 TESY LTD a participat la cea de a 39-ă ediție a târgului comercial internațional Mostra Convegno Expocomfort la Milano, Italia. În cadrul forumului peste 2000 de companii au prezentat produsele și serviciile lor, iar evenimentul a fost vizitat de aproape 156 000 de vizitatori.

Un eveniment extrem de important pentru companie, la care TESY a prezentat nouă sa viziune corporativă, ultimele innovații în domeniul boilerelor electrice, boilerelor și bufferelor cu capacitate de la 200 până la 2000 de litri în fața partenerilor actuali și viitori. 

Prezentarea i-a surprins plăcut pe specialiștii din domeniu. Interesantă a fost impresia pe care a lăsat-o în fiecare dintre vizitatorii noua viziune, și anume urmărirea dezvoltării continue a companiei, profesionalismul și abordarea de inginerie profesională la dezvoltarea de produse și soluții. O atenție mare au atras ultimele dezvoltări inovatoare legate de prezentarea noii linii de boilere electrice BiLight cu tehnologia brevetată PISTON EFFECT.

Datorită participării sale TESY a reușit să-și întărească poziția de un brand inovativ în dezvoltare, concurent și care lucrează în cooperare cu cei mai mari și puternici producători de aparate de încălzire a apei la nivel european și mondial.