01
Introducere

02
Caracteristici

03
TESY Cloud

04
Funcțiuni

05
BelliSlimo Video

06
Linie de produse

Product Preview
Boilere electrice BelliSlimo

BelliSlimo este o combinație de avantaje inteligente de înaltă tehnologie și un design italian deosebit - o siluetă plată și subțire, care adaugă un aspect compact de dimensiuni reduse pentru instalare ușoară, în funcție de nevoile dvs. specifice. Produsul stabilește un standard ridicat de calitate, combinând tehnologia de ultimă generație și oferind un confort maxim, printr-o abordare combinată, care combină un panou electronic ușor de utilizat, control prin internet, însoțit de toate inovațiile distinctive ale TESY.

TESY Cloud
controlul aparatelor electrocasnice prin Internet

Inginerii TESY au creat o nouă familie de produse cu control prin Internet - TESY Cloud. Cu aplicația mobilă tesyCloud, controlul aparatelor din casă este ușor, rapid și eficient. Controlul real este asigurat în orice moment și de oriunde. TesyCloud este o aplicație software care este accesibilă și gratuită pentru toți utilizatorii Android și iOS.

  

Mod ECO SMART

În modul ECO Smart, boilerul își creează propriul algoritm de funcționare, oferindu-vă suficientă apă caldă numai atunci când aveți nevoie de ea. În acest fel, BelliSlimo garantează stocarea confortului în uz, reducând în același timp factura dvs. lunară de energie electrică.

Programator săptămânal

În modul Programator săptămânal, puteți seta funcționarea boierului în timpul săptămânii. Cu glisoarele, puteți seta modul de funcționare pentru fiecare zi a săptămânii și pentru fiecare oră a zilei, în funcție de preferințele și obiceiurile dvs.

Mod de vacanță

Dacă intenționați să fiți departe de casă pentru mai mult de o zi, puteți activa modul de vacanță. Este suficient să setați după câte zile vă întoarceți, ora la care doriți să aveți apă caldă și cantitatea de care aveți nevoie. Pentru perioada în care vă aflați departe, boilerul va funcționa în modul ”anti-îngheţ”.

Funcția Boost

O singură încălzire a apei la temperatura maximă.

Contor cu numărătoarea inversă

Afișează timpul ramas până la atingerea temperaturii dorite

play
Clasa energetică B a boilerelor electrice BelliSlimo

Boilerul BelliSlimo este în clasa energetică B - clasa cea mai înaltă pentru boilerele electrice de peste 50 de litri, conform Regulamentului 812/2013.

Boilerele electrice disponibile pe piață au o etichetă de eficiență energetică.Pentru a afla mai multe, vedeți toate produsele
© Copyright 2010 - TESY