01
Introducere

02
Avantaje

03
BiLight

04
BiLight Smart

05
BiLight Inox

06
BiLight Slim

07
BiLight cu serpentină de mare eficacienta

08
Alegeți-vă BiLight

Boilere BiLight

Gamă largă de boilere  electrice cu un design elegant, care asigură apă caldă in câteva locuri concomitent. Posibilitate bogată de a alege dintre mai multe modele atât verticale cât şi orizontale, care  pot fi montate cu uşurinţă în spaţii limitate şi înguste. Diferite modele cu una sau două serpentine pentru conexiune cu diferite surse alternative de energie. Un semn distinctiv al tuturor boilerelor BiLight este indicarea prin două culori care vizualizează cele două regimuri de lucru: lumina roşie indică că boilerul  funcţionează în regim încălzire a apei, iar lumina albastră indică că apa a ajuns la temperatura dorită.

BiLight
Boilerele/încălzitoarele din seriaBiLight sunt proiectate în conformitate cu cele mai înalte standardele europene pentru siguranţă şi pentru calitate a produselor.
BiLight Orizontal
Indicarea prin două lumini este un semn distinctiv pentru aceste produse, care vizualizează cele două regimuri de lucru: lumina roşie indică că aparatul (boilerul) funcţionează în regim de încălzire, iar lumina albastră - indică că apa a ajuns la temperatura dorită.
Panou BiLight
Indicarea prin două lumini este un semn distinctiv pentru aceste produse, care vizualizează cele două regimuri de lucru: lumina roşie indică că aparatul (boilerul) funcţionează în regim de încălzire, iar lumina albastră - indică că apa a ajuns la temperatura dorită.
BiLight Smart

BiLight Smart dispune cu un software incorporat ( Mod Smart ECO) care, la fel ca şi tehnologia inteligenţei artificiale, în mod independent, urmăreşte şi memorează obiceiurile şi comportamentul utilizatorului, creându-şi un program care dirijează/controlează şi reglează exploatarea aparatului electric. Prin acest mod se asigură apă caldă atunci când este necesar, iar acest mod de funcţionare duce la nişte costuri mai mici pentru energie electrică.  

BiLight Inox

BiLight Inox este reprezentata de catre modelele similare din gama BiLight electric avand rezervor din inox .Aceste produse sunt recunoscute pentru durata lor de viata indelungata.

BiLight Slim

Modelele verticale din seria BiLight Slim, cu diametrul său de 38 cm. sunt potrivite pentru instalare în spaţii înguste. Izolarea de mare eficacitate  de 34 mm  contribuie la menţinerea apei calde mai mult timp. 

BiLight cu serpentină de mare eficacienta
Boilereleelectrice din seriaBiLight, având incorporat un schimbător de căldură de înaltă eficacitate, reprezintă o soluţie raţionalăpentru conectarea aparatului la un sistem de incalzire centrală sau la un alt fel de instalaţie de încălzire. Aceasta permite folosirea şi a unor surse alternative de energie termică, cum ar fi sistemele solare, centralele pe gaze sau peleţi şi altele.
BiLight cu o serpentină dublu integrată
Boilereleelectrice din seriaBiLight, cu serpentină dublu integrată, sunt o soluţie care permite la aparat să fie conectatconcomitent cudouă surse de energiealternative,separate, cum ar fi sistemele solare, centralele cu gaze sau peleţi, pe lângă posibilitatea pentru folosire a energiei electrice.
BiLight Slim cu o serpentină de înaltă eficacienta
Boilerele/încălzitoarele electrice din gama BiLight Slim care au incorporat un schimbător de căldură /serpentină/ reprezintă o soluţie de produs pentru utilizarea unor surse alternative de energie termică, cum ar fi colectoarele solare, cazanele pe gaze sau pe combustibil solid. Diamedtrul aparatului e de 38 de cm. ceea ce permite instalarea acestora în spaţii înguste.
Turbolatorul
Turbolatorul este un element incorporat pe întreaga lungime a serpentineicareare nişte orificii specifice, fiind astfel proiectat de a sparge fluxulul liniar de fluid circulant în serpentină .Prin acest modse obţine o creştere semnificativă a vitezei şi a eficacităţii schimbului de căldură dintre serpentina incorporată şi apa din sistem. Prin turbolatorul incorporat TESY obţine un schimb de căldură cu până la 26% mai eficient.
Alegeți-vă BiLight
© Copyright 2010 - 2024 TESY