01
Introducere

02
O privire in interior

03
Tesy Cloud

04
Caracteristici

05
ModEco Video

06
Categorie Produs

Boilere Modeco Cloud

• Control prin internet oricand, oriunde in lume

• Aplicatia mobila tesyCloud

• Aplicatie eficienta energetic

Tesy Cloud

Tesy Cloud este o tehnologie inovativa care va permite operarea dispozitivelor dumneavoastra de oriunde din lume. Este incorporata in dispozitivele cu modulul Wi-Fi integrat, conectat la reteaua dumneavoastra wireless de acasa. tesyCloud este o aplicatie de mobil disponibila pentru orice dispozitiv cu browser web sau orice smartphone/tableta in sistem de operare Android sau iOS.

      

ECO SMART

Auto-educare si auto-gestionare; modul ECO SMART pentru comfort suplimentar si 15% mai putina energie electrica pentru incalzirea apei. Programul integrat in controlul electronic, similar cu inteligenta artificiala, urmareste independent si memoreaza obiceiurile utilizatorului creand un orar si o gestiune operationala a dispozitivului de o maniera care va furniza apa calda menajera exact atunci cand este necesara.

Programator Saptamanal

Prin apasarea butonului PROG, exceptie pentru modul de operare Manual, puteti alege unul din cele trei programe saptamanale presetate, respectiv P1, P2 sau P3. Programele sunt presetate din fabrica insa puteti face actualizati la ele dupa cum doriti.

Modulul Vacanta

Daca planuiti sa plecati de acasa pentru mai mult de o zi, puteti activa modulul Vacanta si astfel boilerul dumneavoastra va "sti" cand reveniti pentru a va furniza apa calda.

Calculator Consum Energie

Utilizand calculatorul integrat pentru energia consumata puteti tine evidenta costurilor cu energia pentru o perioada de timp specificata.

Symbolul Dus

Symbolul Dus va spune ca aveti suficienta apa calda pentru primul dus.

play

Cea mai inalta clasa
energetica posibila pentru
boilerele de capacitate
intre 50 si 100 litri.

Clasa energetica a boilerelor Modeco Cloud

Clasa energetica B este cea mai inalta posibil pentru boilerele de capacitate intre 50 si 100 litri. Dispozitivele Modeco Cloud de capacitate intre 80 si 100 litri au clasa energetica B.Vezi toate produsele
© Copyright 2010 - 2023 TESY