Aplicația MyTESY programează și gestionează fără probleme convectoarele TESY FinEco CN06, TESY LiveEco CN 051, TESY HeatEco CN 031 și TESY FloorEco CN 052.

MyTESY este o tehnologie inovatoare care vă permite să vă operați dispozitivele oriunde în întreaga lume. Este încorporată în aparatele cu modul Wi-Fi încorporat, conectat la rețeaua wireless de acasă. Software-ul este flexibil și este disponibil pentru orice dispozitiv cu un browser web sau smartphone/tabletă cu sistem de operare Android, iOS sau Harmony OS.

MyTESY vă permite să vă setați aparatul în trei moduri de lucru diferite pentru un confort optim și eficiență energetică.

Modul Confort

Puteți seta o temperatură dorită atunci când sunteți acasă. După ce ați setat-o și ați pornit funcția, aparatul va menține aceeași temperatură a camerei ori de câte ori este utilizat. În mod implicit, temperatura este setată la 23°C.

Modul Eco

Puteți seta o temperatură dorită atunci când sunteți în afara casei. După ce a fost setat și funcția este pornită, aparatul va menține aceeași temperatură a camerei ori de câte ori este utilizat. Temperatura este la 18°C în mod implicit. De asemenea, puteți seta ora la care aparatul va trece la modul Confort.

Mod de noapte

La două ore după activare, convectorul scade temperatura setată cu 3°C sub temperatura setată în modul Confort. Puteți seta intervalul de timp pentru funcționarea în modul Sleep, apoi aparatul trece în modul Comfort. Setarea implicită este de 6 ore.

Alte funcții utile ale aplicațiilor sunt:

Calculator de energie

Calculează energia electrică utilizată și oferă un istoric al consumului. Calculatorul este un instrument util pentru monitorizarea și controlul consumului de energie.

Programator săptămânal 

Permite o setare săptămânală în avans pentru fiecare zi și oră, cu un pas de jumătate de oră, astfel încât să puteți alege momentul în care convectorul trebuie să funcționeze, în funcție de nevoile și obiceiurile dvs. și, astfel, să utilizați energia mai eficient.

Compară

Șterge tot