TESY a câștigat un număr total de trei premii la premiile prestigioase anuale Forbes Business Awards, organizate de revista cu același nume.

Pentru anul 2018, compania a fost premiată cu primul loc de prestigiu, într-una dintre categoriile cu cea mai mare concurență ”Dezvoltarea afacerilor”. Recunoașterea pe care TESY a primit-o din nou, a întărit poziția sa de lider, atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Odată cu dezvoltarea unor aparate inovatoare comandate prin Internet, implementarea unei tehnologiei  tehnologii de ultimă generație, export și vânzări în 54 de țări, TESY este cu siguranță un exemplu de companie de succes.

 "Câți dintre voi folosiți aparatele TESY? Vorbind despre dezvoltarea afacerii, eu vad potențialul în această sală - a glumesc  glumit cu publicul Emmanuel Totev, Director Vânzări, Servicii postvânzare, Marketing ți și Logistică - Pentru a fi mândri că sunteți bulgari, voi împărtăși ceva cu dvs.: Timp de trei ani, ne-am dublat cifra de afaceri și ne-am propus să facem același lucru și în următorii 3 ani. Câteva milioane de gospodării au primit și folosesc aparatele noastre. Și nu numai asta, dar am transformat tendința importului de produse chinezești în Europa și am început să exportăm aparate de încălzire în China. Cu succes. Va mulțumesc!”

 Unul dintre cele mai speciale premii "Angajatul anului" din nou a revenit companiei inovative, distingându-l pe primul loc pe veteranul al companiei, ing. Kostadin Borisov. Kostadin Borisov face parte din echipa TESY încă din anul 2000, și de-a lungul anilor a ocupat diferite posturi în mai multe departamente ale companiei, iar în prezent este Șeful Departamentului de           ”Standardizare și Management al Calității” - Acesta este singurul bulgar, membru al grupului TC59x / WG4 Încălzitoare de apă din cadrul CENELEC (Comitetul European de Standardizare Electrotehnică). Activitatea grupului de lucru este legată de elaborarea de noi standarde privind determinarea caracteristicilor încălzitoarelor de apă și modificarea standardelor existente la nivel european.

 "Sunt foarte fericit și mândru că am primit această recunoaștere. Va mulțumesc! Le mulțumesc tuturor colegilor mei de la TESY, cu care deja de 20 de ani mergem pe calea schimbării, inovării și soluțiilor bune pentru clienții finali", a spus în discursul său de mulțumire ing. Kostadin Borisov.

 TESY s-a numărat și printre finaliștii din categoria "Politica privind clienții", unde a câștigat locul al treilea în timpul ceremoniei.