Compania este distinsa pentru prima data de catre ICAP, iar la ceremonia de premiere Hristo Slavov, Business Unit Director “Incalzire” la TESY a declarat:

“Multumim organizatorilor de la ICAP pentru recunoasterea si onoarea care ne acorda pentru prima oara cu acest premiu! Timp de peste 20 de ani, cu minti si inimi devotate, echipa TESY a introdus caldura in viata milioanelor de familii, in peste 55 de tari de pe 4 continente. Coincidenta sau nu, dar se pare ca exact pentru acest premiu saptamana trecuta pentru prima data in istoria TESY, am vandut deja 1 000 000 de unitati intr-un an! In ceea ce priveste cele mentionate, as dori sa multumesc in special celor 850 de angajati din 11 nationalitati si Partenerilor nostri, unii dintre care vad in sala. Va multumesc! Increderea dumneavoastra este elementul fundamental al succesului nostru!”

ICAP Bulgaria, membra a ICAP Group – cel mai mare Grup de servicii si informatii de afaceri din Sud-Estul Europei si una dintre putinele companii acreditate de Autoritatea Europeana pentru Valori Mobiliare si Piete (ESMA) ca “Agentie de Credit Rating”, ofera recunostinta practicilor pozitive de afaceri prin premiile “True Leaders”.

Pentru al cincilea an consecutiv initiativa “TRUE LEADERS” premiaza companiile care au reusit sa se remarce prin indeplinirea simultana a criteriilor obiective pentru 2016 (potrivit datelor oficiale publicate), fara comisie sau procedura de votare.

“TRUE LEADERS” sunt companiile care:

  • Se afla printre cele mai profitabile 300 de companii potrivit EBITDA pentru 2016
  • Au crescut numarul de angajati (2016 comparativ cu 2015)
  • Au o evaluare de credit inalta (ICAP Credit Score B2 – A1)
  • Sunt lideri in industria lor