ISH – cel mai mai important târg de soluții interioare și sanitare care are loc la fiecare doi ani și care s-a dovedit ca fiind unul dintre cele mai importante târguri pentru numeroși vizitatori și expozanți.

2 482 de expozanți din 61 de țări și-au demonstrat cei mai noi produse pe piața mondială în Frankfurt am Main de la 14 până la 18 martie 2017

  200114 de vizitatori în total au vizitat centrul expozițional din Frankfurt pentru a descoperii numeroasele inovații și cele mai recente tendințe din domeniu.

 TESY a impresionat vizitatorii și în acest an cu produsele sale inovătoare, designul modern al aparatelor și implementarea celor mai noi tehnologii.

 Boilerul electric nou Modeco Cloud a impresionat toți vizitatorii, partenerii și concurenții TESY cu soluțiile sale inovătoare și a dovedit încă o dată că compania este un lider în industrie.

 Compania a prezentat produsele șu serviciile sale într-un spațiu de expoziție cu o suprafață de 80 m² (pavilionul 09, standul A18), cu accent pe familia de produse TESY cloud cu un control pe internet – boilerul electric Modeco Cloud și convectorul TESY Cloud. Aparatele combină soluții inovătoare care asigură căldură, confort și eficiență energetică fără nici un compromis cu protejarea mediului înconjurător.